EnglishFrenchGermanItalianUkrainian

Прес-реліз XIII Щорічної конференції малих міст України

Прес-реліз  15-16 травня 2018 року в Києві Асоціація малих міст України проводить XIІІ Щорічну конференцію малих міст на тему «Ресурси: пошук та ефективність». Розвиток малих громад залежить від того, наскільки їх лідери зможуть залучити та раціонально використати усі можливі зовнішні ресурси. Сьогодні такі можливості пропонуються державою, міжнародними та національними організаціями, проектами, фондами, бізнесом. Завдання конференції – максимально акумулювати і поширити корисну інформацію для малих громад, яким чином і звідки вони можуть отримати додаткові ресурси для свого розвитку. А також – створити площадку для обміну досвідом та співпраці між зацікавленими сторонами. Особливістю XIII–ої конференції стануть дискусії, присвячені інноваційним напрямкам розвитку регіонів, які сьогодні є головним джерелом економічного зростання. Панельні дискусії форуму будуть присвячені таким тематикам як державна та міжнародна підтримка, бізнес та інновації у розвитку малих громад, джерела фінансування енергоефективності у містах, е-врядування, місцеві податки та інші. У форумі візьмуть участь мери малих міст та голови ОТГ, представники центральних органів державної влади, бізнесу, міжнародних програм технічної допомоги, експерти. Серед спікерів конференції Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ ГЕННАДІЙ ЗУБКО, ЛЕВ ПАРЦХАЛАДЗЕ, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства ГЕННАДІЙ ЧИЖИКОВ, президент Торгово-промислової  палати України, ГЕОРГІЙ ВАШАДЗЕ, Офіс Реформ народні депутати, та інші експерти в сфері місцевого самоврядування та інвестування середнього та малого бізнесу в Україні. Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Житомирська 33, Торгово-промислова палата. Початок заходу:  15 травня о 09.30. Проводиться за підтримки:
  • Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO;
  • Проекту ПРООН «Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО»;
  • Німецької урядової компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH;
  • ТОВ «Золотой Мандарин Квадра»;
  • ТОВ «МКМ груп», ТОВ «МКМ Construction»;